مواد لازم:
- 200 گرم سینه مرغ
- 150 گرم کلم بروکلی
- 2 عدد کدوی کوچک (اختیاری)
- 1 عدد پیاز
- 3 یا 4 حبه سیر یا مقدار مناسب پودر سیر
- پاستا به مقدار دلخواه با توجه به حجم غذاتون
- 4 عدد گوجهفرنگی متوسط
- 4 یا 3 قاشق غذاخوری دانه ذرت (بنا بر سلیقه و علاقتون)
- نصف یک فلفل دلمهای
- پنیر پارمزان
- نمک و ادویه(پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و فلفل) به مقدار لازم
مراحل تهیه
-
1
در ابتدای کار من تمام سبزیجات (بجز سیر و پیاز و دوتا از گوجهها) را گذاشتم تا بخارپز شوند. پاستا را در قابلمه آب جوش و نمک میریزیم تا پخته شود. در تابه پیاز خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون تفت میدهیم، بعد از اینکه پیاز سبک شد، سیر رنده شده یا له شده را به تابه اضافه میکنیم.
-
2
دوتا از گوجهها که بخارپز نشده بودند را پوره میکنیم و به ترکیب سیر و پیاز اضافه میکنیم. نمک و پودر آویشن و فلفل اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت زمان کافی تفت بخوره و پوره گوجه پخته بشه و آب اضافی اون کمی چیده بشه. سینه مرغ رو هم در همین مدت در ظرف دیگهای با مقدار کمی روغن زیتون تفت میدهیم تا کاملا بپزد. حالا سبزیجات بخارپز شده رو به سس گوجهفرنگیمون اضافه میکنیم. و بعد از سبزیجات مرغ پخته و خرد شده اضافه میشه.
-
3
یک ملاقه از آب پاستا به اضافه پاستای آبکش شده رو اضافه میکنیم. پنیر پارمزان هم میریزیم و اجازه میدیم تا مواد با پاستا با شعله متوسط رو به بالا بپزن تا آب اون کم بشه و غلیظ بشه. غذا آمادهست!
نوش جان 😊💚 -
4
🥒 ممکنه کدو سبز مورد علاقتون نباشه، میتونید حذفش کنید. من بخاطر فواید کدو تو رژیمم استفاده میکنم.
🍄 قارچ غایب بود! اگر اضافه کنیم خیلی خوب میشه.
🍅 برای گوجهفرنگی های داخل پاستا اگر از گوجه گیلاسی استفاده کنید ظاهر بهتری داره و طعمش هم راستش بیشتر دوست دارم.